Sunday Jun 25, 2023

Laat hoogbegaafde hokjes los! - Aflevering 1 over het boek ’The Light in you’

n deze aflevering interview ik Renata Hamsikova, auteur van het inspirerende boek "The Light in You". We duiken diep in het thema van het loslaten van hoogbegaafde hokjes en het behouden van je authentieke zelf, zelfs wanneer je opgroeit in een totalitair regime zoals Renata deed. Haar inspirerende verhaal wil je niet missen.

In deze podcast bespreken we niet alleen het loslaten van labels, maar ook het verschil tussen eenzaam en alleen zijn. Bovendien praten we over hoe je jezelf kunt blijven in relaties, zonder je teveel aan te passen en je eigen identiteit te verliezen.

Laat je inspireren door de krachtige woorden en beelden van Renata Hamsikova in "The Light in You". Abonneer je nu op onze podcast en mis het niet!

📖 Vergeet niet dat je ook kunt genieten van Renata's prachtige boek, compleet met foto's en poëzie. Het is nu te koop via: https://tinyurl.com/2x9hhxhn. Mooi om te weten: de gehele opbrengst van het boek gaat naar het Jane Goodall Institute.

---------

Ik ben jurist en gespecialiseerd in onderwijsrecht en hoogbegaafdheid. Wil je meer weten? Kijk dan op mijn eigen website https://tinyurl.com/3wzbuffn

Je kunt je daar ook opgeven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je GRATIS het dossier "hoogbegaafdheid en onderwijsrecht" in je mail.

Of voor interessante blogs over onderwijsrecht op https://tinyurl.com/28vjefh7

Wil je mijn boek 'Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf' bestellen? Dat kan via: https://tinyurl.com/ycxrsm8k

Of de online masterclass passend onderwijs volgen: https://tinyurl.com/52vakry7

Of je aanmelden voor de live Q&A-sessie op 1 september: https://tinyurl.com/39jfx9ya

Een consult boeken kan via: https://tinyurl.com/554ecnmb

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320